Mijn vriend wilde al een lange tijd een infrarood sauna. Alleen was ik niet overtuigend genoeg  dat dit een aanwinst is in huis. Ik ging er namelijk altijd vanuit dat de kosten hiervoor veel te hoog is en daar zit ik niet bepaald op te wachten.

Wij zijn sinds enkele maanden begonnen met het renoveren van onze woning. Op dit moment hebben wij onze zolder geheel aangepakt om vervolgens de slaapkamers te sausen. Dit verloopt gelukkig allemaal via plan. In de avonduren zoeken wij dan op het internet of dat ik een leuk koopje kan vinden om te bestellen. Op de een of andere manier zag ik Bodyfit voorbij komen. Dit bedrijf kende ik nog niet waardoor het wel de interesse heeft gewekt.

Assortiment bekeken

Tijdens het bekijken van het assortiment was ik razend enthousiast geworden! Hoeveel leuke sauna’s zij wel niet hebben was perfect. Ook in de kosten viel het enorm mee. Hierdoor heb ik dit aan mijn vriend voorgelegd en hij reageerde zo enthousiast op het feit dat wij dit direct zijn gaan bestellen. Als het goed is komen zij dit vanmiddag bezorgen.